Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

2010 - Året som gått!

2010-12-31 kl 14:27:31 Ur arkivet52 Kommentarer
Här kommer en sammanfatnning av mitt år 2010!
Det har varit ett fantastiskt år och jag hoppas att 2011 kommer att bli minst lika bra! Tack till alla er som förgyller min vardag, ni ska bara veta hur fantastiskt det är att ha er här hos mig! :)



Januari var inspirerande / Januari i Arkivet
Jag började året med att ta det lugnt och njuta av snö och vackert väder. Jag blev kär i filmen Avatar, tog mina favorit-självporträtt i 16 graders kyla (behöver jag säga att jag förfrös mina häder?), började klistra i album (välbehövligt...), tecknade en hel del och gjorde min favoritbild för året....





Februari var världens skitmånad / Februari i Arkivet
Jag undrar hur någon orkade stanna kvar vid min blogg i februari. Det tråkigare inlägget efter det andra... Jag hade ingen inspiration alls, inte en enda dag under hela månaden och jobbet var skit. Som man slet på posten och undrade om vintern någonsin skulle ta slut?





Mars var en uppfriskande månad / Mars i Arkivet
I mars började jag jobba på Scandinavian Photo och vips var allt frid och fröjd! Det var skönt att få ha vanliga kläder på sig på dagarna (istället för uniform eller mjukisbrallor dagarna i ända). Jag var ute och fotade med Sanna och Niklas i solskenet. Hade även en fotografering med Josie.





April var en perfekt månad / April i Arkivet
Jag fick dille på gamla kameror, tog min favorit-naturbild, köpte mitt favoritobjektiv, tog fina bilder på mig och Erik, fjantade runt och njöt av våren, fotade Emelie för första gången och tog min favoritbild för året, sist men inte minst fick jag min älskade pluttis Canon G11!





Maj var en spännande månad / Maj i Arkivet
För mig var det en riktig upplevelse att vara i Turkiet. Jag hade aldrig sett en så annorlunda kultur innan och det hela kändes ungefär som att se Aladdin eller Lilla Sjöjungfrun i verkligheten. Overkligt. Man har sett dem förr, men bara på film. Utöver det hade vi en Tjejkväll på Scandinavian Photo som blev sjukt lyckad, jag fotade Emelie för andra gången och grillade för första gången på året.





Juni var en typisk sommarmånad / Juni i Arkivet
I Juni fyllde jag 22, gick på en mycket spännande arbetsintervju, grillade med vänner, var på den traditionella fotorundan med mamma och syster, var med på förstasidan av JönköpingsPosten och hade en helt underbart ljuvlig midsommar - en sån där perfekt som man alltid ser framför sig när man hör order midsommar...
Juni var kanske inget speciellt, men nog var det mysigt alltid!





Juli var en livfull och lycklig månad / Juli i Arkivet
Jag och Erik förlovade oss! Får man lov att ha ett sånt underbart liv som jag?
I Juli hade jag en efterlängtad och underbart skön semester och jag tog dagen som den kom. Under juli hann jag fotografera två gånger med Anders samma vecka, Annika och Elin kom på besök och familjen var i Stockholm!
Jag gjorde även om i sovrummet och bloggade på tv4.





Augusti var en ganska "ohändelserik" månad / Augusti i Arkivet
Det enda riktigt speciella som hände var att jag och Michaela Dahlström hade en fotobloggträff i Göteborg. Utöver det fick jag över 1000 fans på facebook, var med som Proffsmedarbetare i Phokusera och tog ett spontant men väldigt snyggt självporträtt.





September var en stilla månad / September i Arkivet
Månadens höjdpunkten var besöket och fotograferingen med Emelie i Borås, mysiga höstfotograferingen i Skara, min debut på inredningsrundan i Fritsla och fotomaraton där jag kom tvåa.





Oktober var en händelserik månad / Oktober i Arkivet
Jag fotade förhållandevis mycket och varierande. Jag var med i Sveriges Radio Jönköping, fick reda på att jag var nominerad till Jönköpingsgalan, fotograferade en nykomling, Julia (som jag av en slump hittade på facebook) och åkte till Stockholm med min syster för att se Idol och springa omkring på stan!





November var en mys-månad / November i Arkivet
Jag färgade håret ordentligt rött efter flera år av velande, vann en "behind the scenes" på en heldags fotografering med nelly.com (som utöver upplevelsen även gav mig nya vänner), bakade för första gången sedan jag flyttade hemifrån (3½ år), gick på Jönköpingsgalan, tecknade en hel del, hottade upp köket med nya detaljer och njöt av den tidiga snön.





December var det perfekta avslutet / December i Arkivet
Jag tror aldrig jag haft ett så bra december! Jag började månaden med att teckna min första serie på flera år. Jag blev ansikte utåt för cocoo.se, myste i skenet från ljusen, kände mig som världens snygging, fick testa roliga objektiv med Canon, flummade på julafton, tog awesome bilder på min lillasyster och....
Nu har året precis avslutats med ett par timmar pulkaåkning! Hur perfekt kan det bli...





Förväntningar på 2011?
Jag vill bara njuta och ha det bra. Bli lite bättre på att ta hand om mig själv, men också ta vara på alla chanser! Det skulle verkligen vara underbart att flytta till en större lägenhet, det är allt jag vill ha just nu :)

Vad vill ni 2011? :)