Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

En mindre bra dag i mitt liv

2016-04-29 kl 14:34:00 Fotoalbum29 Kommentarer
 
Plockade lite fina blommor i trädgården <3
 
 
Ibland har man en dipp och det har jag just nu. Tror det är en kombination av trötthet, samt mycket i huvudet och i kalendern, när det enda jag egentligen vill göra är att vara lilla sked i soffan och få pussar i håret. Så det blev ju inte bättre av att jag var tvungen att ställa in Valborgsfirandet i Uppsala, som jag sett fram emot. Istället för att hänga med Filip (och hans vänner), så sitter jag nu hemma i soffan med min vita favorittröja som jag spillt tomatsås på och dragit upp en massa trådar i, för att jag fastnade i en gren ute i trädgården när jag skulle plocka blommorna på bilden. K.U.L.
 
Jag har varit sådär oerhört lättirriterad hela veckan. Är det inte någon som har pratat med mig vid fel tidpunkt, så är det en gas-broms-gas-förare på tunnelbanan, eller killen efter mig i kön på Ica, som stod lite för nära mig och nynnade på någon påhittad, menlös sång. Eller varför inte kvinnan på apoteket, som började rekommendera parfymerade ansiktskrämer till mig när jag bad om en kräm för extremkänslig hy? Jag stör mig till och med på att förra inlägget jag publicerade är så extremt oinspirerande och ogenomtänkt. Sjukt trist bild osv.
 
Vet med mig att jag har svarat lite drygt på en kommentar, som egentligen var skriven i all välmening. Så förlåt, Sara om du tycker att jag var snäsig. Har till och med övervägt att mejla dig personligen och be om ursäkt. Det har liksom gnagt mig i typ fyra dagar, så nu känns det skönt att bara erkänna det, även om du kanske inte ens läser - eller förstår att jag menar dig...
 
Någon frågade mig vad jag gör när jag har en dålig dag och svaret är:
- Stänger in mig i mina hörlurar och pratar inte med någon.
- Tillåter mig att gå och "enbart i mitt huvud"-bråka med alla människor jag stör mig på i kollektivtrafiken.
- Kollar på allt som finns att kolla på, på alla playkanaler och Youtube, för att sedan grina när jag inte har något mer att kolla på.
- Fast nu kom jag på att jag inte sett senaste avsnittet av Outlander - YAY! En strimma av glädje..
- Käka chips med dipp till lunch.
- Plockar blommor, för att det är lättare att göra det, än att städa upp skiten man låtit stå i flera dagar.
- Cyklar, för att det inte är så påfrestande och jag känner mig oftast lättare av det.
- Lindar in mig i en filt och stannar där.
 
Osv, osv. Vad gör ni för att bli på bättre humör?