Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Två kapitel ur min bok..

2014-07-30 kl 17:00:00 Skrivande88 Kommentarer
Nu har jag tagit mod till mig. Det är jätteskrämmande att lämna ut sig på det här sättet, lite som att låta er läsa min dagbok. Men det är bara två kapitel. Två kapitel av en värld som jag har haft i huvudet sedan jag var femton år. Jag minns till och med vilken skiva jag lyssnade på, när bitar av storyn började komma till mig (även om den utvecklats väldigt mycket sedan dess).
 
Kort sammanfattat så håller jag på och skriver fantasy (inte så överraskande) om två världar (den vi känner igen som vår egen och den som jag alltid drömt om). Jag har funderat på hur dessa sitter ihop och hur man färdas mellan dem jättelänge och nu har jag en stark bild i huvudet, men jag vet att beskrivningen ännu är lite svårtydd och det känns lite rörigt att läsa i början. Men detta är första utkastet bara och jag tror dessutom att det kommer ta mer än två kapitel att förklara hur det egentligen ser ut och fungerar, men å andra sidan förstår ju huvudpersonen i boken inte riktigt heller, så alla kan få det förklarat för sig senare.. ;)
 
Jag har aldrig sett mig själv som en författare (även om jag velat bli det), jag har aldrig jobbat för att öva upp min skrivarförmåga och jag har heller aldrig varit särskilt bra på att läsa en massa böcker. Men jag har ändå haft en vilja att berätta och jag hoppas att den kommer att leda mig till en färdig bok en dag.
 
Som sagt, är skitnervös nu, men här är det: Första provläsningen av min bok.
(Jag använder ett amerikanskt skrivprogram, därför har mina "i" automatiskt rättats till versaler. :)