Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Om hösten, en nischad kanal & 50K följare

2017-10-31 kl 13:13:23 Fotoalbum11 Kommentarer
Här kommer lite höstkärlek i bilder och så dagens funderingar :)
 
 
Jacka från Tommt Hilfiger/Bubbleroom (reklamlänk) - Hoodie, gammal från Adidas - Kjol, gammal från NA-KD
 
 
Jag känner mig bortskämd. Det har varit (och är!) en sån kanonfin höst! Alla träd har exploderat samtidigt (istället för att avlösa varandra) och det har hållit i sig länge. Kan inte fatta att många björkar fortfarande är kvar?! Tack hösten, tack för att du är så fin. Tack för att jag hann njuta av dig, jag som var så orolig över att ha planerat min tid fel, så att jag skulle missa dig.
 
Bilden precis nedanför här, är en favorit. Jag älskar när det ser ut sådär. Rikligt med löv på backen, men fortfarande fylliga trädkronor. Löven singlar ned till marken och när jag tittar på dem, så känns det nästan som att jag bevittnar den första snön. Det liksom kittlar i kroppen och jag känner mig så lycklig! Vill bara lägga mig ner och göra en löv-ängel och kasta löv omkring mig! Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det en tokfin dag. Solen skiner och jag funderar på om jag ska gå hem tidigt och gå ut och fotografera lite, eller om jag ska ta till vara på tiden här i studion och faktiskt göra det jag ska. Inte skjuta det på framtiden, haha. Men väderappen säger att det ska bli regn imorgon, så jag lär ha massor av tid då jag kan sitta inne och häcka.
 
Är visserligen inne i världens flow nu, så tror nog att jag sitter kvar. Det är inte hela världen om det inte blir lövkastning i år. Jag tänker att det kommer finnas gott om tid till att kasta snö istället. Hoppas det i alla fall. Hoppet är ju det som sist lämnar människan och varje år så tänker jag att "det kanske är i år som snön kommer för att stanna!" och sen blir det ändå slask hela vintern lång. Men nu känner jag på riktigt att det kanske faktiskt blir en riktig vinter i år?! Jag vet inte varför, men det är något som pirrar ;)
 
 
 
 
 
 
Förresten, Sagosystrar passerade 50K följare inatt. FEMTIO TUSEN! Det är så sjukt så det går inte riktigt att förstå. När min blogg var som störst så hade jag omkring 40 000 unika besökare i veckan, så Sagosystrar har bara flugit om. Det om något tycker jag är ett bevis på att det lönar sig att ha en sjukt nischad kanal. Det kanske känns som att det är svårt att attrahera en publik genom att posta bilder om sagor, för gemene man är ju absolut inte intresserad av det. Men när man väl hittar sin målgrupp så klaffar det totalt.
 
Det är så skönt att ha ett varumärke tillsammans med andra också. Så att man kan hjälpa varandra att dra lasset. När jag inte orkar, så finns det någon annan som kan styra. Och tvärt om. Nä, jag är verkligen så himla glad över det som hänt Sagosystrar sedan vi träffades för första gången sommaren 2013. Tänk om vi hade vetat det när vi sprang runt där bland tälten på Hova Riddarvecka haha. Om två veckor ses vi igen och har pysselhelg - längtar tills jag får ta med er på det! Vi har så mycket roliga projekt på G! :D :D
 
 
 
 
 
 
Ibland önskar jag att mina egna kanaler var lite mer nischade. Jag brukar säga att jag har en fotoblogg, men med dagens mått mätt, så är den ju mer en livsstilsblogg - med ett innehåll lika mixat som jag är mixad i mina intressen och i min person. Det känns som att bloggen skulle tappa mycket själ om jag nischade den, samtidigt som jag känner att det är svårt att nå ny publik när jag är så bred. Men jag vet inte. Det är nog mest min businessperson som är orolig, privat har jag det väldigt bra precis som det är.
 
Nä nu ska jag återgå till arbetet. Just nu sitter jag och layoutar nyhetsbrev! :D
 
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara