Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

GOTT NYTT ÅR!

2017-12-31 kl 09:18:53 Fotoalbum16 Kommentarer
Alltså hur lycklig blir man inte när det börjar snöa och man rotar fram två paket tomtebloss hemma?!
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Åh det har varit ett par helt underbart slappa mellandagar med mamma hemma i Skara. Vi har bara käkat god mat, kollat på film och slöat. Hur skönt som helst! Igår kom Filip hit och vid tio ikväll kommer pappa hem från sin rehabiliteringsresa på Teneriffa! Vad mysigt det ska bli!
 
Pappa fick ju en stroke för 2,5 år sedan (kan inte fatta att det gått så lång tid sedan mamma ringde och berättade att pappa var på väg till Sahlgrenska med ambulanshelikopter..) och har varit förlamad i vänstra delen av kroppen sedan dess. Så i år fick han möjlighet att åka på den här rehabiliteringsresan och har varit borta hela december och tränat. Ska bli så roligt att han kommer hem nu lagom till nyår <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår när jag och mamma låg och såg om en av våra favoritserier, Anno 1790, så såg jag plötsligt hur det börjat vrålsnöa ute och vi for ut med våra kameror såklart. Tog lite bilder (som kommer upp i ett senare inlägg) och sedan hann jag inte mer än att sätta mig ner och redigera två av dem innan det började vräka på igen och jag mamma rotade fram tomteblossen.
 
Vi var ute och fotade till händerna var så kalla (och stela!) att vi inte kunde hålla i tomteblossen längre. Men aj aj aj mitt hjärta vad underbart fint det var! Hela luften skiftade i rosa och lila när vi rörde oss in igen och kokade te.
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni alla får en mysig nyårsafton! Jag brukar mest ta det lugnt - tycker att det är absolut bäst. Fast det tycker jag ju på alla högtider haha. Jag minns en tid när det alltid skulle vara fest och jag alltid hade ångest. Ångest över att träffa en massa (fulla) människor jag inte kände. Ångest över att folk skulle smälla av sig sin arm eller något när det var dags för fyrverkerier.
 
Nä, inget mer sånt. Gott nytt år allihop och vi ses igen NÄSTA ÅR!! (Alltid lika kul att säga) ;D
Massa kramar!