Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Mesta vintern jag haft i Stockholm tror jag

2018-02-28 kl 17:09:23 Fotoalbum6 Kommentarer
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Tamron 85/1,8 VC USD
(Översta bilden är tagen med Canon 35/2 IS USM)
 
 
Jag måste bara flika in och säga att det ju är HELT SJUKT vilken sagovinter vi fick helt plötsligt?! Jag var ute och rände en stund igår och tog de här bilderna, men annars har jag inte riktigt haft tid att vara ute och fota. Vill fota sagobildeeeeerrr!!
 
Fick dock en chock när jag redigerade de här bilderna, för jag insåg hur mycket snö det kommit bara det senaste dygnet... Vi har en halvmeter nu, lätt. Sjukt mycket för att vara Stockholm! (och på förhand kan jag säga att JA, jag vet hur mycket mer snö det är i alla delar av Norrland. Det brukar vara så. ;)) Min bil startar inte och jag har massa PrintShop-relaterade, tunga och otymplga grejer att hämta över hela Tyresö, så jag har lite panik. Kan liksom inte bära 100 papprör hem själv, men jaja.. det löser väl sig!
 
NYHETSBREV
Fick några kommentarer runt släppet av min Print Shop, att ni var många som inte hade fått nyhetsbrevet som jag pratade om och jag vill bara säga att det är jag som har strulat till det lite! Eller jag trodde att jag hade gjort det smartaste valet, men det blev lite rörigt när jag omnämnde det i inlägget sen..
 
Jag har ju haft en popup på min blogg där man kan signa upp sig för att få veta när jag släpper min Photoshopkurs och det är inte det nyhetsbrevet som jag har skickat ut.. utan när jag la upp Bauer-bilden och insåg hur stort intresse det var kring den, så skapade jag en separat lista för enbart dem som var intresserade av den bilden.. och den listan länkade jag i efterhand på instagram/facebook/blogg och alla har nog inte sett den. Så det var till alla som signat upp sig på Bauer-bilden som jag mejlade ut info i samband med släppet av Print Shop'en. Ingenting har skickats till er som registrerat er via popupen, eftersom den listan är för alla som är intresserade av Photoshopkursen! <3
 
Så, har du inte fått något, så beror det mest troligt på detta! <3 Dock hade jag rätt dålig open rate på Bauer-bild-listan, så det kan ju hända att några inte fått de mejlen också. Fast man kanske brukar ha det, när man skickar nyhetsbrev? Det kanske inte är så vanligt att alla öppnar? Någon som brukar skicka nyhetsbrev som vet? :D
 
 
Hoppas att ni har det bra i snön och kylan! Här vet ni att det glittrat i sinnet i tre dagar nu <3