Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Att klä sig för San Francisco

2014-06-30 kl 11:41:00 Stil & Kläder22 Kommentarer
 
 
Jag körde en 'favorit i repris' under resan (samma sak hände på Santorini) och tog med mig alldeles för kalla kläder. 'Ja, men vi ska ju till Kalifornien', tänkte jag och fattade inte att det faktiskt är lite kyligt i San Francisco. Tack vare den där missen, så hittade jag dock de där perfekta ljusa jeansen med slitningar, som jag letat efter under en väldigt lång tid - blev skitglad när jag såg att de hade Abercrombie & Fitch i gallerian vi var inne på, för de har alltid så snygga jeans. Fick med mig en t-shirt med USA-flaggan också, som jag tyckte var lämplig att köpa just i USA, som en något mer stylish turisttröja... ;)
 
Jackan däremot, var inte lika självklar. Jag rusade in och ut i butik efter butik och försökte hitta något långärmat utan några hål i (stickat släpper in vinden!). Höll på att ge upp, då jag mötte upp några av de andra tjejerna från resan inne på H&M och sa att de kunde slänga på mig lite vad som helst från REA-stället som de tyckte passade min nya jeans-outfit och efter ca 30 sekunder kom den här jackan för $15 (typ 100 spänn) flygande genom luften.
 
Inte alls min stil och jag hade aldrig ens tittat på den själv, men efter att ha dragit på mig den så insåg jag att den ju faktiskt var rätt ball och det är kul att klä sig lite oförutsägbart. Köper ju i princip bara skaterklänningar och kjolar nu för tiden... Så det var sagan om denna outfit ;)
 
 
T-shirt och jeans från Abercrombie & Fitch. Jacka från H&M.
 
 
 
 
Foto: Hanna Kero. Canon EOS 600D + Sigma 30/1,4 Art