Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Julmys i studion & det här med konsumtion

2017-11-29 kl 17:00:00 Hem & Inredning8 Kommentarer
Åh vad jag älskar att dra in julen! Finns nog inget som skapar så mycket myskänslor som det :)
ALLT fastnar på bild och gör mig nöjd. Fattar ingenting haha...
 
 
 
 
I ett avsnitt av Vlogmas förra året så visade jag er när jag gjorde en DIY stjärna av torra grenar som jag hittade i skogen. Där och då var det mest en rolig grej som jag ville testa och det är alltid skönt att få en anledning till att gå en runda bland tall och gran. Men den här stjärnan har verkligen gått och blivit en sak som jag numera ÄLSKAR. På ett sånt där djupt och innerligt sätt som man bara gör när man har skapat någonting själv, med sina bara händer. Materialet var helt gratis och fritt att hämta (det ligger alltid en massa döda grenar på marken, så det finns ju hur mycket som helst) och så hade jag lite hampasnöre hemma.
 
Jag känner verkligen att jag uppskattar det ännu mer nu efter en intensiv Black Weekend som blev till nån jävla Cyber Monday, som jag aldrig hört talas om och aldrig vill vara med om igen. Fick verkligen en sån otrolig tankeställare när mejlen och smsen drällde in i långa rader och bara gjorde mig illamående. 
 
Kanske gör det mig extra glad när jag tittar på bilderna här och inser att mycket av det som bildar mitt "drömskrivbord" är just DIY, gamla glasburkar som jag hittat hemma hos mamma, en vas som jag hittade second hand och som blev en ljusstake, hantverk direkt från en annan konstnär och så askar som bara paketerat "andra produkter" - sådana som vanligtvis slängs... Och det skriver jag inte för att "oh vad bra jag är", utan snarare för att poängtera för mig själv vad som faktiskt fäster sig i min själ. Vad som känns speciellt, in the end of the day.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa år vet jag vad som ska finnas med på "Mina mål för 2018". Mer DIY. Det är ju så himla roligt, stimulerande och det känns ända in i själen när man får hålla någonting som man skapat, färdigt  i sin hand.
 
På tal om mina mål... så kom jag precis på att det bara är två dagar kvar till det är december - hur sjukt är inte det?! Och det innebär att det är dags att börja fila på ännu en årsresumé och nya mål. Sjukt ändå... Det känns verkligen som det var nyss som jag satt och skrev - både här på bloggen och ett litet brev IRL till mig själv. Tänk att jag redan ska läsa det och utvärdera.
 
Blir nästan lite gråtmild när jag tänker på det. Men jag får hålla mig i skinnet - året är INTE slut än! ;)