Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Duo Blau

2015-08-31 kl 20:03:45 Fotoskolan STHLM15 Kommentarer
 
 
 
Idag var det flyttdag på schemat på Fotoskolan STHLM. 18 spända elever skulle ut till sina praktikplatser och jag var en av dem. Jag är på ett ställe som heter Duo Blau. Två fotografer som pysslar med både foto och rörlig bild - på bilderna i det här inlägget ser ni deras studio, så himla cool! :D
Jag kommer främst att vara där som retuschör, men även hinna med att assistera på plåtningar och videoinspelningar, samt utföra fiktiva uppdrag. Ska bli ett riktigt kul halvår!
 
Annars är jag supernöjd med mig själv denna dag för att jag har kört en massa bil i Stockholm. Först hittade jag hemifrån till skolan (som ligger mitt i stan) utan GPS (vilket iof var ganska enkelt), men sen hittade jag även från min praktik tillbaka till skolan utan att kolla GPS och karta också, vilket är asnajs när man (som jag) inte är från Stockholm och har tyckt att det varit lite skrämmande att köra i storstadstrafiken... Yay! Det är gött när man äntligne börjar fatta hur alla platser hänger ihop med varandra... ;)
 
Vill ni se när jag gör bort mig så kan ni för övrigt kolla in min senaste Youtubevideo som jag la upp idag.. haha :-*

 
 
 
 
 

Sony a5100 + Sony 24/1,8 Zeiss