Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Summer Love

2014-05-30 kl 21:35:00 Fotoalbum23 Kommentarer
 
 
 
Idag har det varit sommar. Inte bara vädret, utan även aktiviteterna.
Det första jag gjorde när jag steg upp var att göra två smörgåsar med lokalodlade (extra goda) tomater och paprika. Tog med mig dem och ett glas mjölk ut i solen och satt i utesoffan och tuggade, medan Ada tassade omkring i gräset med låg profil, som om hon trodde att hon var med i en actionrulle där fienden gömde sig bakom varje krök.. Haha. När syrran vaknade, så kröp jag omkring och filmade, medan det var hennes tur att äta frukost i utesoffan. Hon tyckte tydligen att jag såg muppig ut, för rätt som det var så flög hon ur soffan och började härma mina kameramoves. Hon tycker att jag liknar en jakthund som vädrar i luften när jag letar mina motiv... Höll på att garva ihjäl mig åt hennes immitation. ;)
 
Sedan tog vi bilen till Svalnäs och vi tog vårt premiärdopp i Vänern. Själv har jag redan tagit ett dopp i Vättern i år - förra helgen närmare bestämt (det var inte helt oväntat betydligt kallare.... haha). Jag låg faktiskt till och med och plaskade lite idag. Inte för att det på något sätt var varmt, utan mer pga beslutsamhet ;)
 
Och ikväll har jag suttit i trädgården och jagat de sista solstrålarna, som kom och gick lite som de ville där den sista halvtimmen. Efter bilden ovan vart jag nöjd och sprang in, två myggbett rikare!