Det här är en bit sociala medier-historia från 2007-2018.
header

Designpyssel på alla håll

2011-10-31 kl 07:35:34 Fotoalbum89 Kommentarer


Imorgon är det den 1 november.
Jag hade satt det som deadline för min nya bloggdesign och hemsida, men ligger efter på båda, så vi får se hur det blir. Prioriterar dock min hemsida, så jag hoppas verkligen att jag får ordning på wordpress i eftermiddag...
Ahggg.. ni fattar inte vilket problem det är varje gång. Det verkar säkert som att det går jättesmidigt för mig att byta bloggdesign osv. men sanningen är att jag river mitt hår och ägnar DAGAR åt att försöka få fram ett resultat som jag är nöjd med. Haha. Jaja, jag måste ha en hemsida iaf, så i värsta fall får det bli simpelt och vitt... ;)

På tal om design:
Om ni missat det så har blogg.se just nu en tävling där man kan vinna Photoshop CS5, Lightroom 3 eller Elements 10 genom att desgina ett nytt bloggtema - rolig tävling, grymt pris! Tänkte att någon kanske ville delta? :)

Translation: I'm still working with my blog design, and now also with my professional homepage.. puh.. more work to do.. and less time. Like always ;) I hope I'll finish at least one of them tonight, but well.. time will tell.